Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: OSCAR 2014: Rochiile


    Rochiile de tip „sirenă”, paietele și ținutele în culori pale au fost preferatele vedetelor care au defilat pe covorul roșu la cea de-a 86-a ediție a premiilor Oscar, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles. Rochiile nude, cu detalii metalice și broderii din mărgele, au dominat covorul roșu, de la ținuta Elie Saab Couture purtată de Angelina Jolie la cea Armani a actriței Cate Blanchett și cea Calvin Klein cu care a defilat Naomi Watts. De asemenea, numeroase au fost ținutele în culori pale, precum bleu deschis – Lupita Nyong’o, în rochie Prada – și roz deschis – Penelope Cruz, în Giambattista Valli Couture, Camila Alvez, Jada Pinkett Smith și Lady Gaga. Totuși, potrivit publicației Variety, accesoriul care a făcut senzație pe covorul roșu a fost bentița marca Fred Leighton purtată pe cap de Lupita Nyong’o, câștigătoarea premiului Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru interpretarea din filmul „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”.
    Nu au lipsit însă de pe covorul roșu culorile tari, de la albastru safir – rochia Gucci purtată de nominalizata la Oscar Amy Adams – la roșu aprins – Jennifer Lawrence în de acum obișnuitul Dior – și verde smarald – Viola Davis, în Escada. Totodată, clasicul negru a fost preferat de Julia Roberts, Charlize Theron (FOTO), dar și de mai tinerele Margot Robbie și Emma Watson. În ceea ce privește coafurile, s-a remarcat o preferință pentru stilul „șic răvășit de vânt”, numeroase vedete, precum Portia de Rossi, Chrissy Teigen și Jennifer Lawrence – care anul acesta a căzut din nou pe covorul roșu -, apelând la sprayul fixativ.
    De asemenea, bărbații au preferat vestoane albe – Jared Leto (Yves Saint Laurent), Matthew McConaughey (Dolce & Gabbana) -, dar și costume albastre – Kevin Spacey (Burberry), Leonardo DiCaprio și Ethan Hawke (Dior). Jeremy Renner a optat pentru un veston negru și un papion alb, în timp ce Will Smith a purtat un costum clasic negru și o cravată subțire dezlegată.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?