Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Ponta: Există în continuare șanse să continuăm în formula USL


   Premierul Victor Ponta a afirmat vineri că el crede că există șanse în continuare ca guvernarea să meargă mai departe în formula USL. „Cred că există în continuare șanse să continuăm în formula USL și din partea mea există această dorință și disponibilitate. (…) Îmi doresc foarte mult ca decizia colegilor liberali să fie aceea de a rămâne alături de noi la guvernare”, a declarat Ponta.
   Premierul a mai spus că prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, este binevenit în Guvern și l-ar numi și „astăzi” la conducerea Ministerului de Interne. „Domnul Iohannis este binevenit în Guvern, fie pe funcția de ministru de Interne, fie pe cea de la Finanțe. Dacă există un alt calcul, eu nu fac parte din el”, a susținut Ponta.
   Pe de altă parte, Victor Ponta a exprimat opinia că liderul PNL, Crin Antonescu, „a luat de mult decizia să rupă USL” și ceea ce se întâmplă acum la nivelul acestei alianțe este doar „un divorț cu scandal”. Întrebat în legătură cu posibilitatea formării unui nou Guvern, Ponta a arătat că Parlamentul va fi cel care va decide „în orice variantă”. „În orice variantă va decide Parlamentul și îmi doresc să decidă Parlamentul ca să decidă domnul președinte Băsescu pe cine pune prim ministru”, a arătat premierul Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?