Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Alegeri pentru Consiliul Școlar al Elevilor Junior


    Georgiana Grigoraș, elevă în clasa a VI-a la Școala Generală „Ion Câmpeanu”, din Cîmpineanca, a fost aleasă cu 29 voturi în funcția de președintă a Consiliului Școlar al Elevilor Junior. Alegerile s-au desfășurat în perioada 17-20 februarie. În funcția de vicepreședinte, cu 24 voturi, a fost ales Robert Hângulescu, elev în clasa a V-a. Secretar a fost numită eleva din clasa a VI-a Mădălina Iacob. Pentru funcția de președinte al Consiliului Școlar al Elevilor Junior de la Școala Generală „Ion Câmpeanu” au mai candidat încă trei elevi. Transparența procesului electoral a fost asigurată, la Cîmpineanca, de prezența unui membru al Consiliului Județean al Elevilor, în persoana lui Andrei Sbârnea, directorul Departamentului de Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere.
    În aceeași perioadă s-au desfășurat alegerile și la Consiliul Școlar al Elevilor Junior din cadrul Liceului Teoretic „Emil Botta” din Adjud. Președintă este Irina Novac, vicepreședintă Medeea Pavel, iar secretar Frederico Munteanu. La Liceul Teoretic „Emil Botta” din Adjud, președintele Consiliului Åžcolar al Elevilor, Rareș Secară, alături de consilierul educativ Ramona Daiana Chiper, au organizat alegerile.
    Alegerile pentru Consiliile Școlare ale Elevilor Junior vor continua în toate școlile și liceele care au ciclu gimnazial din județul Vrancea. În acest sens, Consiliul Județean al Elevilor Vrancea încurajează elevii de gimnaziu să candideze pentru una dintre funcțiile de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?