Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Botez în familia comisarului șef Vasile Marin


    Momente emoționante pentru comisarul șef Vasile Marin, șeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea și soția sa, Angelica Nicoleta Marin, care vineri după-amiază, și-au creștinat cel de-al doilea copil, pe Luca Andrei. La finele anului trecut, familia Marin a fost binecuvântată cu un bebeluș, după fetița care este deja adolescentă. 
    Micuțul a primit taina botezului la Biserica „Ovidenia Armeni” din Focșani și are două perechi de nași. Cei care îi vor veghea pașii alături de părinți, sunt Maria și Igor Bezverhni și Luminița și Ionel Costache, cunoștințe vechi ale familiei Marin. Comisarul șef Vasile Marin ne-a spus că are emoții și că este fericit. Nu doar el și soția sa sunt fericiți că Dumnezeu le-a dăruit un copil, ci și sora lui Luca Andrei, care și-a dorit din tot sufletul un frățior și care, înainte ca el să vină pe lume, nu a uitat  niciodată să-i spună „noapte bună”. „Am emoții. După 15 ani Dumnezeu ne-a mai dăruit un prunc. Suntem fericiți, dar cea mai fericită este fetița, care l-a așteptat 15 ani și care și-a dorit foarte mult să aibă un frățior. Este un moment frumos și emoționant pentru orice părinte”, ne-a declarat emoționat comisarul șef Vasile Marin. 
    Vasile și Angelica Nicoleta Marin au organizat și o petrecere, așa că sâmbătă seara, ei împreună cu cei doi copii ai lor și cu nașii micuțului Luca Andrei își vor aștepta învitații la un restaurant select din Focșani. Comisarul șef Vasile Marin ne-a spus că la petrecere sunt așteptați prieteni, colegi din poliție, dar și cunoștințe. 
    Monitorul de Vrancea îi urează micuțului Luca Andrei, sănătate, noroc și fericire! 

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?