Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

S-au luat la bătaie în bar


    Doi bărbați din comuna Tulnici s-au luat la bătaie, într-un bar de pe raza localității. Conflictul dintre cei doi ar fi izbucnit din senin, iar polițiștii care au ajuns la fața locului pentru a calma spiritele au găsit asupra unuia dintre ei un obiect înțepător, confecționat artizanal.
    Oamenii legii ne-au spus că s-a întocmit dosar penal de cercetare, verificările fiind continuate pentru a se stabili cu exactitate de la ce a pornit conflictul dintre cei doi localnici. În funcție de concluziile pe care le vor targe în urma anchetei, se vor lua măsurile corespunzătoare. „La data de 3 februarie a.c., polițiștii din Tulnici au fost solicitați să aplaneze un conflict într-un bar din localitate.Polițiștii, ajunși cu operativitate la fața locului, au aplanat conflictul și au stabilit faptul că între B. Constantin, de 55 ani, și V. Florin, ambii din localitate, a avut loc un conflict spontan. Cu ocazia controlului corporal, polițiștii au găsit asupra lui B. Constantin un obiect înțepător confecționat artizanal, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”, ne-au explicat polițiștii.
    Și la Focșani, un bărbat a luat bătaie, pe stradă. El le-a spus polițiștilor că se afla pe strada Cuza Vodă din municipiu, în momentul în care un bărbat a început să-l lovească fără motiv, cu pumnii și picioarele. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal de cercetare, iar oamenii legii așteaptă certificatul medico-legal de la victimă. „La data de 3 februarie a.c., polițiștii focșăneni au fost sesizați de C. Costel Constantin, de 29 ani, din localitate, despre faptul că în jurul orelor 14.30, în timp ce se afla pe strada Cuza Vodă, din localitate, a fost lovit cu pumnii și picioarele de B. Daniel, de 42 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în funcție de constatările medico-legale se vor lua măsurile legale”, au adăugat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?