Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Tractorist judecat pentru că a înjunghiat un cioban


   Bărbatul din Ru-ginești care a înjunghiat un cioban, pe care l-a prins cu oile în lucerna sa, a dat declarații ieri în fața judecătorilor. Andrei T., de 64 de ani, a declarat că deși l-a înțepat pe cioban cu briceagul, nu a avut intenția de a-l ucide, ci mai mult de a-l speria. „Mi-a vorbit urât, obscen și mi-a zis să mă dau jos de pe tractor, ca să-mi dea cu ghioaga pe spate. Am crezut că îmi dă în cap și l-am luat în brațe. Nu mi-am dat seama că briceagul l-a atins, pentru că avea haine groase. Nu  s-a pus jos, după altercație a plecat cu oile de acolo. În altercație am fost și eu lovit cu bâta în cap. După toate astea, nu am fost la el la spital și nu i-am dat nici un ban, am o pensie de șase sute de lei”, a spus Andrei T..
   Victima a povestit că bărbatul a urmărit-o cu tractorul și a înconjurat-o de câteva ori până să coboare din utilaj. „Mă duceam cu oile la apă și am trecut pe o margine de lucernă. A fugit cu tractorul după mine și a căutat să mă bage sub tractor. M-a prins din spate de rucsac și m-a înțepat de două ori. Nu vreau decât să-mi plătească cheltuielile de spitalizare”, a declarat Ion M., bărbatul agresat. 
   Fapta pentru care Andrei T. a ajuns să fie judecat, datează din noiembrie anul trecut, când acesta l-a găsit pe Ion cu oile în tarlaua sa de lucernă și l-a înțepat de două ori în spate cu un briceag. Inițial, fapta fusese încadrată la lovire, dar s-a stabilit că loviturile i-ar fi putut pune în pericol viața ciobanului, așa că dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, fapta fiind încadrată la tentativă de omor.
   Victima a prezentat anchetatorilor un certificat medico-legal din care rezulta că a avut nevoie de 14-16 zile de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?