Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Piesa ”Penalty” pe scena Casei de Cultură


    Un grup de tineri actori, care au participat în anii trecuți la Stagiunea Teatrală a Elevilor Vrânceni (STEV), a pregătit o piesă de teatru, pe care o aduc în fața publicului focșănean. Este vorba despre spectacolul de teatru „Penalty”, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță” din Focșani, vineri, 21 februarie, la ora 17.00. Spectacolul este realizat de foști participanți la STEV, Vlad Basarabescu (anul I UNATC), care joacă rolul lui Howard Robertson în această piesă, și George Năstase, care regizează spectacolul. Din distribuție mai face parte și Mihaela Drăghici (anul III UNATC), care joacă rolul Yellenei.
    Spectacolul este o adaptare după Stephen Smith, încadrându-se în genul comedie și fiind recomandat persoanelor peste 14 ani. Un arbitru de fotbal, dl. Robertson, se trezește în camera sa de hotel din Baku. Mahmur după petrecerea de bun venit, acesta face față până la un punct încercărilor frumoasei Yellena de a-l convinge să acorde un penalty nemeritat echipei gazdă. 
„Penalty”, piesa care s-a jucat pentru prima oară în 2002 (Cambridge), propune spre dezbatere problema cinstei și raportarea acesteia la etic și moral. Piesa durează o oră, iar prețul unui bilet la spectacol este 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?