Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Șofer bulgar judecat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală


    Un șofer bulgar, implicat într-un accident rutier, petrecut în luna iunie 2012 la Nănești, în urma căruia o femeie și-a pierdut viața și alte șapte persoane au fost rănite, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Ancheta a durat mai mult dat fiind faptul că șoferul este străin. Este vorba despre Slav Kolev S., de 48 de ani, cetățean bulgar.
    Potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată, la data de 4 iunie 2012, bulgarul se afla la volanul unui autocar care tranzita România. În jurul orelor, 05.30, în timp ce se afla pe DN23, în afara localității Nănești, din cauza nerespectării regulilor de circulație pe drumurile publice, a părăsit partea carosabilă, a ajuns cu autocarul în șanț și din cauza diferenței de nivel, autocarul s-a răsturnat, pe partea dreaptă laterală. În autocar se aflau 26 de pasageri, de origine ucraineană.
    În urma producerii acestui eveniment rutier, o femeie și-a pierdut viața, iar alți șapte pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, între 12 și 80 de zile. În urma efectuării expertizei tehnice, a rezultat faptul că accidentul putea fi evitat dacă șoferul ar fi fost atent asupra modului de manevrare a autocarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?