Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Partidele de handbal au fost amânate


   La scurt timp după ce a amânat Adunarea Generală de alegeri, care ar fi trebuit să se desfășoare luni, 27 ianuarie, și care va avea loc cel mai devreme pe 7 februarie, Federația Română de Handbal a operat amânări și pentru etapele din această săptămână. Campionatul Seriei A a Diviziei A masculine a fost și el influențat, etapa de mâine fiind amânată pentru duminică, 2 martie.
   Partidele de handbal programate inițial pentru campionatele de seniori și juniori I în care sunt angrenate formațiile focșănene au fost amânate, din cauza vremii, astfel: HC Universitas Iași – CSM Focșani 2007, de joi, 30 ianuarie, pentru 2 februarie. Meciul CSM Focșani 2007 – Universitatea Galați, care a fost programat pentru duminică, 26 ianuarie, urmează a fi programat la o dată ce va fi comunicată ulterior. LPS Focșani – CSS Medgidia, programat pentru miercuri, 29 ianuarie, se va disputa sâmbătă, 1 februarie, în Sala Polivalentă. Handbaliștii juniori I și antrenorul lor, profesorul Lucian Tucan au plecat de la Călărași, sâmbătă, imediat după meciul cu CSS.
   Înainte de a junge la Slobozia, la 5 kilometri de oraș, microbuzul cu care călătoreau s-a defectat și, după o oră, mașina a fost remorcată de autoutilitara unui binevoitor până în Călărași, unde focșănenii s-au cazat la un hotel. Aici au rămas până luni, pentru că circulația auto a fost închisă din cauza zăpezii și viscolului. Luni seara, handbaliștii focșăneni au ajuns la Focșani sănătoși și așteapta încrezători partida de sâmbătă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?