Părți prețioase ale corpului pe care vedetele și le asigură pe bani mulți

0
436


   Multe staruri mizează pe aspectul fizic. Ce ar fi Roger Federer fără brațele sale, Cristiano Ronaldo fără picioarele lui sau Miley Cyrus fără limba pe care o scoate atât de des?, se întreabă references.be. Pentru unii, aspectul este chiar inima businessului și cea mai mică degradare a lui ar însemna sfârșitul. Astfel vedetele își asigură ceea ce le aduce celebritatea. Printre cele mai originale părți ale corpului asigurate se numără părul, părul de pe piept, fesele, limba, degetul mare, zâmbetul, picioarele sau pieptul.
   Cântărețul britanic Tom Jones și-a asigurat pilozitatea de pe piept pentru 7 milioane de euro. Acest ‘Sex Bomb’ de ‘școală veche’ pune mare preț pe factori dintotdeauna ai virilității tradiționale, pe care își bazează senzualitatea. Keith Richards, chitaristul grupului Rolling Stones, și-a asigurat degetul mare pentru 1,6 milioane de dolari. 
   America Ferrera, alias ‘Ugly Betty’, și-a asigurat zâmbetul pe 10 milioane de dolari. În schimb, minunatul zâmbet al Juliei Roberts ar valora cu 20 milioane de dolari mai mult, fiind asigurat pentru 30 milioane de dolari. Dolly Parton, ‘regina muzicii country’, și-a asigurat faimosul piept pentru 3,8 milioane de dolari. Primul animal clonat, oaia Dolly, a fost botezat cu referire la partea asigurată a corpului cântăreței, clonarea fiind realizată plecând de la celule ale glandei mamare. Jennifer Lopez a asigurat cel mai celebru posterior din showbiz pentru 27 de milioane de dolari. Cunoscutul top model Claudia Schiffer și-a asigurat toată fața la prețul de 5 milioane de euro. 
   Picioarele sunt însă partea corpului cel mai des asigurată de vedete. Cristiano Ronaldo are o asigurare de 103 milioane de euro, David Beckham de 70 milioane, Michael Flatley de 40 milioane, Heidi Klum de 2,2 milioane de euro, iar Tina Turner de 3,2 milioane de euro. Cea mai mare sumă aferentă picioarelor este însă 695 milioane de euro și asigurarea îi aparține cântăreței Mariah Carey.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here