Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

A furat un telefon, pe care l-a ascuns în buruieni


   Laurențiu A., de 22 de ani, din Golești, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, care îl acuză de comiterea unei fapte de furt. Potrivit rechizitoriului, inculpatul a profitat de neatenția unui tânăr, care se afla pe un teren de sport, și i-a sustras telefonul mobil.
   La data de 1 septembrie 2013, partea vătămată a mers să joace fotbal și s-a întâlnit cu mai mulți tineri, printre care și inculpatul. Partea vătămată a lăsat telefonul lângă bara porții de joc, iar în jurul orelor 19.00 și-a dat seama că telefonul nu mai este unde l-a lăsat. A bănuit cine i-a putut lua aparatul, mai ales că inculpatul plecase. L-a văzut stând pe o bancă și i-a spus că îl bănuiește de furt, dar inculpatul a negat. Partea vătămată a sesizat organele de poliție.
   În fața polițiștilor, inculpatul a recunoscut că a luat telefonul mobil și i-a condus pe polițiști pe un teren din spatele unui restaurant, iar din buruieni a scos telefonul mobil. Telefonul a fost predat părții vătămate.
   Cauza va fi soluționată de magistrații Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?