Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Mamă și fiică, prinse LA FURAT în supermarketul Zanfir de pe centură


Două femei, mamă și fiică, din comuna Dumbrăveni, au fost prinse la furat în supermarket-ul Zanfir, de pe șoseaua de centură a municipiului Focșani. Mihaela N., de 40 de ani, și Mădălina N., de 19 ani, au cumpărat produse de 27 de lei, dar au furat de câteva sute de lei. În total, 50 de articole, alimentare și nealimentare, pe care le-au ascuns prin genți și pe sub haine, după cum ne-a spus Liliana Zanfir, patroana supermarketului.
    Cele două femei au stat o oră în magazin și au avut grijă să nu fie surprinse de camerele de supraveghere când luau produsele de pe rafturi, respectiv creme, șampoane, vopsea pentru păr, cafea, cașcaval, ciocolată, cabanos și altele, pe care le băgau în gențile cu care erau dotate, prin sân ori la betelia pantalonilor. Le-a dat de gol atitudinea pe care au avut-o, atitudine care i-a trezit suspiciuni unei angajate. Astfel, cele două hoațe au fost lăsate să treacă de casă, după care li s-a solicitat să meargă într-o altă încăpere pentru un control. Bunurile au fost găsite asupra lor și nu au putut nega că le-au sustras.
    Liliana Zanfir ne-a spus că s-a mai confruntat cu astfel de cazuri, dar nimeni, niciodată, nu a reușit să sustragă atât de multe produse, cum au reușit cele două femei, mamă și fiică. „Cele două persoane sunt mamă și fiică, din comuna Dumbrăveni, și au sustras 50 de produse alimentare și nealimentare, pe care le-au ascuns în genți, prin jachete, la betelia pantalonilor și așa mai departe. Erau pur și simplu blindate. Au stat o oră în magazin și au avut grijă să se ferească de camere, dar le-a dat de gol atitudinea. Una din salariate a observat că ceva este în neregulă, au fost lăsate să treacă de casă și apoi au fost supuse unui control. Cred că prejudiciul este undeva la 400 lei. Situațiile de acest gen sunt inevitabile, problema este cât de des sunt prinse aceste persoane. Dacă acest lucru se întâmplă zilnic și nu sunt prinși, atunci este o problemă, dacă facem un calcul. Cred că lipsurile de la inventar reprezintă aceste furturi. În general, persoanele care fac acest lucru au o atitudine diferită, dar sunt și hoți de profesie, care pot trece neobservați și din păcate sunt foarte mulți. Niciodată nu s-au mai furat atât de multe produse ca acum”, ne-a declarat Liliana Zanfir.
    Reprezentanții firmei au sesizat poliția, iar ieri după-amiază oamenii legii erau la fața locului. Ei au confirmat existența plângerii și ne-au spus că cele două femei sunt cercetate pentru furt calificat.

Articolul precedent
Articolul următor

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?