INFOPOL

0
1536


Evenimente rutiere

    La data de 26 martie a.c., ora 09.10, pe str. Bucegi din municipiul Focșani, V. Haralambie, de 62 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism  a efectuat manevra de întoarcere, intrând în coliziune cu un moped condus regulamentar de L. Ionel, de 47 ani, din comuna Cîrligele, care se deplasa, pe banda a doua, în aceeași direcție de mers.
    În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului și a pasagerului C. Rusanda, de 53 ani.   Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 26 martie a.c., ora 18.45, pe DN 2D, în comuna Bolotești, H. Titi, de 40 ani, din comuna Suraia, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 martie a.c., ora 01.15, pe str. Constructorului din municipiul Focșani, T. Florică, de 58 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Mandat executat de polițiști

    La data de 26 martie a.c., polițiștii din Dumitrești au executat mandatul de arestare nr. 589/2014 din data de 23.03.2015 emis de Judecătoria Panciu, privind pe V. Alin, din localitate, cel în cauză fiind depus la Penitenciarul Focșani în vederea executării pedepsei.


Accident de muncă

    La data de 27 martie a.c., ora 02.39, polițiștii din Movilița au fost sesizați despre faptul că B. Nadia, de 37 ani, din localitate, angajată la o brutărie din localitate, în jurul orelor 01.15, în timp ce se afla la serviciu, din neatenție și-a prins mâna stângă la mașina de modelat pâine, suferind o fractură. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 
Deces cercetat de polițiști

    La data de 26 martie a.c., ora 06.00, polițiștii din Bolotești au fost sesizați despre faptul că pe drumul comunal din satul Vitănești, C. Constantin, de 61 ani, din localitate, a fost găsit decedat. Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

        
Radare

DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești-Domnești; Garoafa-Bizighești;
Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here