Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Bătaie între doi bărbaţi, la o petrecere


   Un bărbat din Cîmpineanca s-a auto-invitat la o petrecere, unde a chefuit, după care l-a lovit cu un pahar în față pe unul dintre petrecăreți. Gheorghe D., de 64 de ani, a fost trimis în judecată pentru scandalul din timpul petrecerii, în urma căruia partea vătămată a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.
   În rechizitoriul prin care omul a fost trimis în judecată se arată că la data de 28 februarie 2013, partea vătămată împreună cu alte persoane se aflau la o petrecere în Cîmpineanca. În jurul orelor 20.00, la eveniment și-a făcut apariția inculpatul, însoțit de un alt bărbat, deși nu erau invitați. Au fost poftiți totuși la masă, iar la un moment dat, partea vătămată a purtat o discuție în contradictoriu cu inculpatul. În discuție a intervenit bărbatul care îl însoțea pe inculpat. Acesta i-a sfătuit pe cei doi să se împace, mai ales că mai avuseseră și anterior un litigiu. Inculpatul s-a enervat și i-a dat victimei cu paharul în față.
   În fața anchetatorilor, Gheorghe s-a apărat și a declarat că victima i-ar fi aruncat cu vin în față. Într-o altă declarație, omul a adăugat că a fost lovit de trei persoane. Partea vătămată a declarat că se va constitui parte civilă în cadrul procesului cu 10 mii de lei daune materiale și 10 mii de euro daune morale.
   Cauza va fi soluționată de magistrații Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?