Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

La furat cu copiii lângă ea


   O focșăneancă este acuzată de comiterea infracțiunii de tâlhărie, după ce a smuls un lănțișor din aur, cu tot cu pandantiv, de la gâtul unei femei. Gina M., de 33 de ani, a fost prinsă de mână de partea vătămată, dar cu toate acestea a reușit să se facă nevăzută cu o bucată din lănțișor.
Potrivit rechizitoriului prin care a fost trimisă în judecată, la data de 22 octombrie 2013, inculpata se deplasa împreună cu cei doi copii minori ai săi pe strada Măgura din Focșani, moment în care în cale i-a ieșit partea vătămată. A ochit lănțișorul pe care aceasta îl purta și i l-a smuls de la gât. Victima a reușit să o prindă de mână și i-a spus să îi restituie lănțișorul. Cum bijuteria s-a rupt, inculpata i-ar fi restituit numai o parte din ea, restul păstrându-o pentru sine, la fel și medalionul. A fugit apoi cu copiii la domiciliul său.
   Polițiștii au reușit să dea de urmele hoaței și au recuperat bunul furat, astfel că prejudiciul total de 1.000 de lei a fost recuperat. În fața anchetatorilor, Gina M. a recunoscut fapta și a declarat că regretă ceea ce a făcut. Ea nu are antecedente penale și va fi judecată de magistrații Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?