Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Femeie găsită moartă într-un bazin cu apă


   O femeie în vârstă de 65 de ani, din comuna Jariștea, a fost găsită moartă în bazinul cu apă din curtea casei. Descoperirea a fost făcută marți seara, de membrii familiei victimei, care au și sunat la 112. La fața locului au ajuns atât polițiști cât și medici. Aceștia din urmă au resuscitat-o pe femeie, dar manevrele nu au avut niciun rezultat, în cele din urmă fiind declarat decesul.
Potrivit informațiilor primite de la anchetatori, femeia ar fi căzut în bazin. „La data de 17.09.2013, ora 17.30, polițiștii din Jariștea au fost sezizați despre faptul că L. Profira, de 65 ani, a fost găsită într-un bazin cu apă din curtea locuinței sale. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Vrancea, iar după efectuarea manevrelor de resuscitare, persoana în cauză a fost declarată decedată. Cadavrul a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a transmis inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Åži polițiștii din Vînători fac cercetări cu privire la moartea unei femei, de 51 de ani. Mihaela B. a fost găsită decedată marți dimineață, în casa părinților săi. În urma cercetării la fața locului, polițiștii spun că nu au fost găsite urme de violență pe trupul neînsuflețit al acesteia. Cu toate acestea, cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?