Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Tânăr de 26 de ani, mort din cauza frigului


   Un tânăr de 26 de ani, din localitatea Podu Turcului, județul Bacău, a murit la Spitalul municipal Adjud. Primele indicii arată că Ionuț C. a murit de frig.
   El a ajuns la Spitalul municipal Adjud la sfârșitul săptămânii trecute, iar la scurtă vreme a decedat. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că el făcea parte din rândul oamenilor fără adăpost, iar în momentul în care a fost preluat de pe stradă de cadrele medicale mirosea a alcool. Polițiștii din Adjud au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cum a survenit decesul tânărului. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, urmând ca medicii legiști să stabilească care a fost cauza morții.
   Aceasta este a treia persoană răpusă de frig, în ultimele două săptămâni. În urmă cu câteva zile, un tânăr de 27 de ani, din Vizantea Livezi, a fost găsit decedat într-o pădure de pe raza comunei Soveja. În urma verificărilor s-a stabilit că el lucra la un canton silvic din Soveja. Înainte de a fi găsit decedat, tânărul consumase alcool, el plecând la plimbare prin pădure. Nu a apucat să ajungă prea departe, pentru că a fost răpus de ger. Același lucru i s-a întâmplat și unui bărbat din Nereju.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?