Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

VIDEO și GALERIE FOTO: Daruri pentru copiii bolnavi de diabet


   Moș Crăciun a venit, ieri, la copiii bolnavi de diabet din Vrancea. În cadrul celei de-a XII-a ediții a evenimentului „Serbarea pomului de Crăciun pentru copiii cu diabet zaharat”, organizată de medicul diabetolog Gheorghe Cocioabă, 34 de copii, cu vârste cuprinse între un an și 4 luni și 12 ani, au primit daruri. La eveniment, care a avut loc la restaurantul Intim din Focșani, a fost prezent și primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi, care a fost foarte încântat de această serbare. „Vreau să vă mulțumesc pentru această inițiativă, este un lucru extraordinar de frumos. Vreau să mulțumesc și Consiliului Local, domnului consilier local Cătălin Vrabie, care s-a ocupat de acest eveniment. Mă bucur că astăzi avem posibilitatea să le oferim copiilor un mic spectacol, pentru că o să vină Moș Crăciun și cu toți o să primească daruri. E un lucru frumos și sper că acest lucru să fie realizat în fiecare an”, a declarat primarul Decebal Bacinschi.
   Din păcate, din cauza vremii nefavorabile, la ediția din acest an a Serbării Pomului de Crăciun au putut ajunge doar 15 copilași, din cei 34. Medicul Cocioabă a precizat că toți copiii vor intra în posesia cadoului. Fiecare copil a primit pe lângă dulciuri fără zahăr și rechizite, jucării și fructe. „Acest eveniment s-a înființat în anul 2000 cu colegii din Secție. După aceea, cu ajutorul sponsorilor, an de an am putut să organizez această serbare. Avem în județ foarte mulți copii cu diabet zaharat și ca să le facem și lor o bucurie, ne-am gândit să organizăm acest eveniment. Trebuiau să vină mai mulți copii, dar din cauza vremii neprielnice sunt prezenți doar 15”, a declarat medicul Gheorghe Cocioabă.
   Atmosfera a fost animată de colindele interpretate de membrii corului Bisericii „Sfântul Pantelimon”, care împreună cu părintele Gherman le-au oferit și ei daruri micuților. Lui Moș Crăciun, copilașii i-au recitat poezii și i-au cântat colinde. Părinții copiilor au fost încântați de eveniment și s-au bucurat și ei alături de cei mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?