Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

O femeie a pierdut sarcina după ce a fost împunsă de vacă


   O femeie din comuna Cîmpuri, însărcinată în patru luni, a pierdut copilul după ce a fost împunsă de o vacă. Poliția a aflat despre incident duminică după-amiază, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în urmă cu o zi, femeia a fost lovită în abdomen de o vacă, în timp ce vroia să-i de-a de mȃncare. „La data de 29.12.2013, ora 13.40, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că M. Mărioara, de 40 ani, din comuna Cîmpuri a suferit o naștere prematură cauzată de o lovitură în zona abdominală. 
   Cercetările au stabilit faptul că în urmă cu o zi a mers în grajdul locuinței să dea fân la animale, moment în care o bovină a lovit-o cu capul în abdomen”, ne-a spus inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvȃnt al IPJ Vrancea. 
   Åži un bărbat din Suraia a murit în condiții suspecte. El a fost găsit mort în casă de  o vecină și cu leziuni în zona capului. Anchetatorii spun că s-a lovit cu capul de o ușă. „La data de 29.12.2013, ora 09.00, R. Fănica, din comuna Suraia a sesizat faptul că vecinul său, P. Gheorghe, de 73 ani, este decedat în locuință. Cadavrul prezenta plăgi deschise la nivelul craniului, iar din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că acesta a căzut și s-a lovit de o ușă. Cadavrul a fost tranansportat la SJML Vrancea pentru efectuarea necropsiei”, a adăugat ofițerul de presă al IPJ Vrancea. 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?