Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Condamnat cu suspendare pentru două tâlhării și un furt


   Un tânăr de 18 ani, din Focșani, acuzat de comiterea a două tâlhării și a unui furt, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Focșani la doi ani și patru luni de închisoare cu suspendare. Daravin C. a fost trimis în judecată în luna martie a acestui an. „Condamnă pe inculpatul C. Daravin, inculpatul va executa pedeapsa cea mai grea de 2 ani și 4 luni închisoare. (…) dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei principale și a pedepsei accesorii pe durata termenului de încercare, de 6 luni. Stabilește ca organ de supraveghere – Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Vrancea”, se arată în sentința penală de condamnare a tânărului. Împotriva sentinței, date de magistrații de la Judecătoria Focșani, băiatul poate face recurs.
   Băiatul se va supune unor măsuri pe perioada în care se va afla sub supravegherea consilierilor de probațiune, urmând a da explicații inclusiv pentru mijloacele de existență. Prin aceeași sentință, Daravin a fost obligat și la plata unor sume de bani către părțile vătămate.
   Reamintim că faptele de care este acuzat tânărul datează din noaptea de 4 spre 5 iunie 2012, când acesta ar fi sustras prin violență un telefon, de la o parte vătămată. Câteva zile mai târziu, pe 10 iunie 2012, ar fi reușit să fure un alt telefon mobil, iar în ziua de 13 iunie a mai furat încă unul, prin violență. Prejudiciul total a fost calculat de anchetatori la 640 de lei, fiind recuperați numai 290 de lei.
Tânărul a susținut în timpul urmăririi penale că a vândut telefoanele unor persoane necunoscute. Părțile vătămate l-au recunoscut pe Daravin din fotografiile prezentate de polițiști.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?