Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Tinerii arestați pentru trafic de droguri rămân în arest


   Nicolae Cătălin B. și Ionuț P., acuzați de trafic de droguri, vor fi cercetați în stare de arest preventiv. Judecătorii Curții de Apel Galați au respins ieri, recursurile formulate de cei doi, care au cerut să fie cercetați în stare de libertate. Ei au fost arestați preventiv pentru 29 de zile miercurea trecută, fiind acuzați de trafic și consum de droguri. Au atacat cu recurs măsura luată de magistrații Tribunalului Vrancea, dar nu au avut succes.
   Cei doi au fost reținuți după ce locuințele le-au fost percheziționate de lucrătorii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea. La percheziții a fost descoperită cantitatea de 25 grame cannabis, ce urma a fi comercializată, precum și suma de 2.100 lei, provenită din vânzarea de droguri de risc. S-a stabilit faptul că în perioada iulie-septembrie, cei doi au mai deținut în vederea consumului propriu și comercializării droguri de risc, pe care le vindeau cu 60 lei gramul, banii obținuți fiind folosiți în interes personal.
   Nicolae Cătălin B. a mai fost reținut, într-un alt dosar, tot pentru trafic de droguri, la jumătatea lunii august. A fost lăsat în libertate, dar i s-a atras atenția că dacă face vreun pas greșit ajunge iarăși în închisoare. Åži a făcut…

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?