Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Bărbatul care şi-a violat fetiţa, trimis în judecată


   Bărbatul din Gugești acuzat că și-a violat propria fiică, în vârstă de  numai cinci anișori, a fost trimis în judecată de procurori. Anchetatorii au finalizat ancheta, Nicușor I., de 51 de ani, fiind acuzat de viol și incest.
   Faptele pentru care bărbatul va răspunde în fața magistraților datează din noaptea de 25 spre 26 martie, când acesta a întreținut raport sexual cu fetița sa, transformându-i copilăria într-un coșmar. Inițial, bărbatul nu a recunoscut faptele și a susținut că fetița s-ar fi lovit singură în zona ge-nitală. Ulterior a recunoscut fapta și a spus că regretă ceea ce a făcut.
   Medicii legiști spun că minora prezenta leziuni în zona genitală și chiar a fost deflorată, având nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale, pentru a se reface. Anchetatorii spun că din locuința inculpatului, după comiterea faptei, au fost ridicate mai multe materiale pornografice, respectiv filme și reviste. Chiar soția inculpatului a fost cea care le-a spus anchetatorilor că omul avea un comportament deviant în ceea ce privește sexualitatea.
   În prezent micuța de care a abuzat Nicușor se află sub protecția specialiștilor din cadrul DGASPC. Nici mama acesteia nu s-a mai întors în locuința conjugală.
   Nicușor mai are o fiică, în vârstă de trei ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?