Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Căprioară salvată de un localnic din comuna Tănăsoaia

Astăzi, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Tănăsoaia au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat de 54 de ani din localitate, cu privire la faptul că, în zona satului Feldioara, o căprioară ar fi ieşit din pădure şi ar fi intrat în grădinile localnicilor, unde s-ar fi rănit.

Aceştia s-au deplasat imediat la faţa locului unde au găsit căprioara în curtea apelantului, aceasta necesitând îngrijiri medicale întrucât se rănise într-un gard din sârmă, cel mai probabil fiind speriată de câini.

Activitățile în acest caz au fost coordonate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor.

Astfel, cu sprijinul reprezentantului SVSU Tănăsoaia, căprioara a fost consultată de medicul veterinar care a constatat că prezintă leziuni la nivelul gâtului și a fost încredințată de poliţişti unui paznic de vânătoare din cadrul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi.

Biroul pentru Protecția Animalelor este structura din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, a cărei activitate se desfășoară pentru prevenirea și combaterea faptelor îndreptate împotriva animalelor.

Comunicat IPJ Vrancea, 9 martie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?