Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Doi tineri din Dumitrești, bătuți cu o țeavă de trei indivizi, au refuzat internarea la Spitalul Județean


Doi tineri din comuna Dumitrești, ambii în vârstă de 23 de ani, au ajuns bătuți marți seară, în jurul orei 23:30, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean. Sursele noastre spun că aceștia ar fi fost bătuți cu o țeavă. În ciuda multiplelor traumatisme pe care le prezentau la cap, umeri și torace, cei doi au refuzat să fie internați, conform buletinului de presă al Spitalului Județean. „B.M., bărbat în vârstă de 23 de ani, din comuna Dumitrești, traumatism cranio-cerebral prin agresiune, plagă contuză parietală, contuzie toracică. Pacientul refuză internarea. R.I.C., bărbat în vârstă de 23 de ani din comuna Dumitrești, policontuzionat prin agresiune, contuzie toracică și umăr stâng. Pacientul refuză internarea” 
    Polițiștii spun că cei doi băieți au fost agresați de trei persoane, cărora li s-a întocmit dosar penal. „Au fost loviți de trei indivizi. Acestora li s-a întocmit dosar penal pentru tulburarea liniștii publice și pentru lovire”, a declarat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.
    O bătrână din comuna Popești a fost adusă marți la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean în stare gravă, cu multiple tulburări cardiace, insuficiență ventriculară stângă, fibrilație atrială cu alură ventriculară lentă, boală cronică de rinichi și boală cronică de ficat. Femeia a fost internată în secția de cardiologie. „T.L., femeie în vârstă de 82 de ani din comuna Popești, caz social, IVS II, FIA cu AV lentă, nefropatie ischemică cronică, hepatopatie cronică. Pacienta este internată în cadrul secției cardiologie”, se arată în buletinul de presă al spitalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?