Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Polițist AMENINȚAT CU MOARTEA, garduri și porți distruse de un tânăr din Păunești


Un tânăr din comuna Păunești a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Faptele au fost comise la data de 13 august a.c., după cum se arată în rechizitoriul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, puțin după ora 1.00. Ionuț N. a lucrat cu ziua la o persoană, iar seara și-a petrecut-o într-un bar de pe raza localității, unde a băut și s-a jucat la aparate. La un moment dat s-a luat la ceartă cu fratele lui și, nervos fiind, tânărul a plecat din bar. S-a dus pe stradă, unde a făcut un scandal monstru. Mai întâi a lovit cu picioarele poarta de la gardul unei case. Apoi a rupt scânduri din gardurile a două persoane și s-a manifestat violent. A trezit practic pe toată lumea.
    Oamenii au chemat poliția pentru că tânărul nu putea fi potolit. Nu s-a speriat nici de polițistul care a ajuns la fața locului. În momentul în care omul legii l-a întrebat ce s-a întâmplat de reacționează așa, Ionuț a devenit și mai violent și a început să-i adresese injurii și amenințări cu acte violență, dar și amenințări cu moartea, toate acestea în prezența a aproximativ 20 de persoane care au ieșit în stradă să vadă ce se întâmplă. A continuat apoi să dea cu picioarele într-un coș de gunoi din fața primăriei, în niște tarabe, dar și în mașina poliției. A fost potolit cu greu.
    Nu a fost pentru prima dată când s-a comportat așa. Are antecedente penale și este cunoscut în comună ca fiind o persoană violentă. De asemenea, a mai avut dosare și pentru furt, dar și pentru că a condus fără permis. Una din persoanele căreia i-a distrus gardul se constituie parte civilă în dosar cu suma de 500 lei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?