Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: 23 de copii se pregătesc pentru Bacalaureat în biserică


   Proiectul „O șansă pentru fiecare”, demarat în anul de învățământ 2012-2013, sub patronajul fundației „Capela Militară Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul”, se derulează în continuare. Pregătirea elevilor pentru Bacalaureat, în biserică, a fost de mare ajutor unui număr de 24 de tineri, care au susținut în vara acestui an examenul de Bacalaureat, 19 dintre ei promovând. Dintre aceștia, 15 sunt studenți. Săptămâna trecută, proiectul „O șansă pentru fiecare” a început să se deruleze din nou, 23 de tineri fiind selectați să facă pregătire la matematică, limba română, biologie, geografie și istorie. 
   Având aproximativ 600 de membri cotizanți din rândurile cadrelor militare din Garnizoana Focșani, fundația ajută persoanele cu probleme medicale grave, acordă ajutoare de deces și sprijin financiar cazurilor sociale, dar distribuie și alimente copiilor din centrele de plasament și persoanelor în vârstă din locuințele protejate din zonă. 
   „Următoarea acțiune a fundației o reprezintă «Serbarea pomului de Crăciun», ce se va desfășura joi, 19 decembrie, ora 17.00, în curtea Bisericii Militare, situată pe Bulevardul București. Programul serbării va include concertul de colinde susținut de Muzica Militară a garnizoanei Focșani, dar și cel susținut de Corul Bisericii Militare, la finalul împărțindu-se cadouri copiilor membrilor fundației. Acțiunile fundației vor continua și în Ajunul Crăciunului prin acordarea de cadouri unui număr de 8 copii orfani”, ne-a precizat locotenent Cătălina Crintea, purtătorul de cuvânt al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” Focșani. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?