Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Jon Bon Jovi vrea să cumpere echipa de fotbal american Buffalo Bills


Rockerul Jon Bon Jovi a inițiat o serie de negocieri pentru a cumpăra echipa de fotbal american Buffalo Bills din New York. Starul trupei Bon Jovi face parte din consiliul de administrație al unui grup canadian, care a cumpărat deja o firmă de investiții bancare și care a depus documentele oficiale prin care își exprimă interesul față de achiziționarea echipei de fotbal american Buffalo Bills, informează contactmusic.com. 
Clubul sportiv a fost scos la vânzare după decesul fondatorului acestuia, Ralph Wilson, în luna martie. Din consiliul de administrație al aceluiași grup canadian mai fac parte Larry Tannenbaum, directorul Maple Leaf Sports and Entertainment, care deține echipa de hochei pe gheață Toronto Maple Leafs și echipa de baschet Toronto Raptors. 
Rockerul Jon Bon Jovi nu este străin de investițiile în universul sportului, întrucât el a cumpărat deja în trecut echipa de fotbal american Philadelphia Soul. Trupa Bon Jovi a cântat la București în vara anului 2011. De-a lungul anilor, formația a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt „Slippery When Wet” (1986), „New Jersey” (1988) și „Keep the Faith” (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul „What About Now”, lansat în Statele Unite pe 12 martie. 
Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuție), David Bryan (clape, pian, backing vocals) și Hugh McDonald (bas, backing vocals).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?