Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Constantin Armencea, „Cel mai bun primar de municipiu din Regiunea Sud-Est“


   Primarul municipiului Adjud, Constantin Armencea, a fost recompensat de Revista Română de Administrație Publică Locală (RRAPL) cu premiul „Cel mai bun primar de municipiu din Regiunea Sud-Est”. Distincția a fost acordată în cadrul Galei Administrația Publică Locală la Înălțime, eveniment care a avut loc la Brașov în perioada 12-13 decembrie 2013. „Este o distincție importantă pentru comunitatea locală, dar și pentru noi cei care reprezentăm administrația local, iar acest premiu arată că indiferent cât este de greu,  problemele comunității, ale oamenilor în general trebuie rezolvate cu prioritate. În acest sens am derulat și derulăm mai multe proiecte cu finanțare europeană și guvernamentală care vizează modernizarea infrastructurii locale. De remarcat că aceste proiecte au devenit realitate cu sprijinul permanent oferit de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan căruia îi mulțumim încă o dată că a fost și este alături de locuitorii municipiului Adjud”, a declarat primarul municipiului Adjud, Constantin Armencea.  
   În cadrul Galei au fost evidențiați primarii români care s-au remarcat în anul în curs, dar și în anii precedenți, printr-o activitate cu rezultate deosebite și impact major în transformarea localităților pe care le reprezintă. Premiile sunt acordate de Revista Română de Administrație Publică Locală, în baza urmăririi activității primarilor din România și a unei consultări prealabile a partenerilor, a factorilor importanți de decizie din administrația și din sfera publică românească. Scopul Galei este acela de arăta că, în ciuda dificultăților cu care se confruntă administrația locală, sunt totuși primari români care se zbat și reușesc să ridice calitatea actului administrativ și prin aceasta să facă cinste întregii administrații românești. 
   Primarul comunei Jariștea, Cătălin Toma, a fost recompensat de RRAPL cu premiul „Cel mai bun primar de comună din Regiunea Sud-Est”.  
   În cadrul evenimentului de la Brașov, a avut loc și Concursul Național de Proiecte din Administrația Publică Locală „Cele bune să se-adune”, Consiliul Județean Vrancea fiind recompensat cu premiul I pentru proiectul „Drumul de glorie al Armatei Române în Primul Război Mondial”, la secțiunea „Turism la nivel național”, unde a concurat cu alte câteva zeci de proiecte de succes aparținând autorităților administrației publice de la nivel local și central.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?