Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Șoferi cercetați de polițiști pentru abateri în trafic


   Doi șoferi, unul din Cîmpuri, iar celălalt din Jariștea, sunt cercetați penal după ce au fost depistați la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice. Ciprian Ionuț C., de 28 de ani, din Cîmpuri, a ajuns cu mașina în gardul unui imobil de pe raza municipiului Focșani, duminică noaptea. Tânărul a pierdut controlul autoturismului Audi, la volanul căruia se afla, și a intrat cu mașina într-un gard.
    Polițiștii l-au testat pe șofer și a rezultat faptul că se cinstise înainte de a urca la volan, din moment ce avea o alcoolemie de 0,68 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. „La data de 17.11.2013, ora 00.30, pe DN 2 E85, în municipiul Focșani, C. Ciprian Ionuț, de 28 ani, din comuna Câmpuri, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, a pierdut controlul direcției intrând în coliziune cu gardul unui imobil. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis într-un comunicat de presă reprezentanții IPJ Vrancea.
    Și Giorgică R., de 45 de ani, din Jariștea, este cercetat penal după ce la data de 15 noiembrie, în jurul orelor 12.00, polițiștii l-au depistat la volanul unei mașini, în timp ce se deplasa prin localitatea de domiciliu, având o îmbibație alcoolică de 1,57 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare. În urma recoltării probelor biologice va fi stabilită alcoolemia pe care șoferul o avea în sânge în momentul în care a fost surprins de organele de poliție.
    Un alt șofer a ajuns în atenția polițiștilor, dar nu din cauza alcoolului, ci pentru că nu a păstrat o distanță corespunzătoare în trafic și a tamponat un autoturism. În urma impactului, o femeie de 60 de ani, a fost rănită ușor. Accidentul s-a petrecut la data de 15 noiembrie, în jurul orelor 19.20, în Focșani. Potrivit polițiștilor, Vasile R., de 41 de ani, din localitate, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. „În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a lui S. Georgeta, de 60 ani, din localitate, pasageră în autoturism. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se mai arată în același comunicat al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?