Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Participare numeroasă la Memorialul „Ovidiu Gavrilă“


   Complexul Sportiv Milcovul din Focșani a găzduit ediția a 18-a a Memorialului „Ovidiu Gavrilă” la atletism, competiție care a reunit la start de la sportivi de la cluburi din Focșani, Adjud, Tecuci, Buzău și Tr. Severin. Åži de această dată, atleții de la Clubul Sportiv Unirea Focșani au avut evoluții bune și au urcat pe podium, iar Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea a premiat sportivii de pe locurile I, II și III cu diplome. 
Rezultatele sportivilor de la CS Unirea Focșani:
   Locul I: Elena Cherciu – la 60m și cros (junioare III), Nicoleta Lungu – la cros (junioare III), Sorela Iordăchescu – la 60m și cros, Elena Lungu – la cros (copile I).
   Locul II: Andreea Cherciu – la 50m (copile III), Cătălina Olaru – la 60m (copile I), George Puflea – la 60m (junioare II), Dragoș Florea – la 60m (junioare I).
   Locul III: Andreea Cherciu – la cros (copile III), Georgiana Chelmu – la cros (copile I), Elena Cherciu – la cros (junioare III), Gina Bartolomei – la 60m (junioare II). Sportivii sunt antrenați de Fănel Iliescu și Antonel Ivan. La finalul acestei săptămâni, atleții de la CS Unirea Focșani vor concura la ediția din acest an a Memorialului „Costel Popovici”, întrecere atletică care va avea loc în sala de atletism a clubului focșănean. Costel Popovici a fost unul din slujitorii de bază ai atletismului vrâncean, A fost primul antrenor de atletism la CS Unirea Focșani (1972) și, de-a lungul celor 25 de ani în care a activat ca antrenor, Costel Popovici a avut în pregătire sportivi la toate categoriile de vârstă. După activitatea de tehnician, a activat ca metodist la DJST Vrancea, ocupându-se de dezvoltarea sportiă atât în sportul de performanță, cât și în sportul de masă. A înființat Asociația Județeană de Atletism Vrancea, dezvoltând foarte mult activitatea competiționalăla nivel de municipiu și județ. S-a stins din viață pe 17 octombrie 2008, fiind înmormântat în comuna natală, Tîmboiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?