Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Mihai Câmpineanu de la Şuie Paparude, internat la spital


   Mihai Câmpineanu, membru al formației Åžuie Paparude, se află internat într-un spital din Timișoara, după ce a făcut infarct la sfârșitul unui concert susținut în oraș, în cadrul evenimentului Re:freshTM. Potrivit directorului medical al instituției, solistul este în stare stabilă și i se face o coronografie.
   Mihai Câmpineanu de la Åžuie Paparude, internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara după un infarct suferit, sâmbătă seară, la finalul unui concert, este în stare stabilă, i se face o coronografie, a declarat, duminică, directorul medical al unității sanitare. „Pacientul este la noi (la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara – n.r.), se urmează procedurile necesare, i se face o coronografie, la fel ca oricărui pacient cu infarct miocardic. Starea sa este stabilă și vom vedea ulterior evoluția pacientului”, a declarat, duminică, directorul medical de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, Constantin Luca. „A fost adus un pacient de 42 de ani în stop cardio-respirator prin fibrilatie ventriculară, a fost resuscitat, a făcut această tulburare de ritm pe un infarct miocardic”, a declarat Ada Blăgniceanu, medic la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Municipal din Timișoara.
   Colegii de trupă au declarat că Mihai Câmpineanu le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi s-a prăbușit la pământ. În cădere, cântărețul s-a lovit la față. „De vină sunt stresul și oboseala. Cu o zi înainte am avut concert în Arad, apoi la Timișoara. S-a stresat mult și cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, în concert la Timișoara. Era foarte foarte obosit”, a declarat colegul acestuia de la Åžuie Paparude, Mihai Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?