Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Pană de curent pe Valea Râmnicului, după ce un copac a căzut peste firele electrice, la Dumitrești

Vântul puternic de astăzi a dus la întreruperea furnizării de electricitate în mai multe localităti de pe Valea Râmnicului, fapt cauzat de căderea unui copac peste firele electrice, la Dumitrești.

„Astăzi, 12.03.2021, la ora 06:02, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile (cod galben de vânt puternic și ninsoare), s-a produs un incident în instalațiile de medie tensiune aparținând Sucursalei Focșani, cauzat de căderea unui copac pe linia electrică aeriană de 20 kV Dumitrești.
Incidentul a afectat localitățile Dumitrești, Jitia și Vintileasca, amplasate pe Valea Râmnicului.
În acest moment, în zonele menționate mai sus, sunt 68 de posturi de transformare nealimentate cu energie electrică, iar echipele de intervenție aparținând Sucursalei Focșani sunt pe teren și depun eforturi susținute pentru remedierea incidentului.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi asigurăm pe toți utilizatorii rețelei de distribuție că echipele Distribuție Energie Electrică Romania depun, de fiecare dată, toate eforturile pentru remedierea avariilor în cel mai scurt timp posibil”, au transmis reprezentanții Electrica.

În urmă cu puțin timp, echipele de intervenție au remediat avaria și în toate localitățile afectate s-a reluat furnizarea de energie electrică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?