Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Un film indian, în avanpremieră națională la Balada


   Se anunță un sfârșit de săptămână plin de filme în Focșani, Mărășești și Odobești. 
   La cinematograful Balada din Focșani, sâmbătă și duminică, vor rula trei filme, pentru cei mici, dar și pentru adulți, noutatea fiind prezentarea în avanpremieră națională a unui film indian. 
   Programul filmelor începe la ora 15.00, cu animația „Shrek pentru totdeauna” (2010), dublată în limba română, pentru a fi ușor de urmărit și de copiii care nu sunt încă școlari. Tânjind după zilele în care se simțea ca un căpcăun adevărat, Shrek e ademenit să semneze un pact cu șmecherul și alunecosul Rumpelstiltskin. E aruncat, astfel, într-o versiune alternativă și complet cu susul în jos a regatului Far Far Away, unde căpcăunii sunt vânați, Rumpelstiltskin este rege, iar Shrek și Fiona nu s-au întâlnit niciodată. Acum, stă în puterile lui Shrek să întoarcă lucrurile așa cum au fost, ca să-și salveze prietenii, să-și facă lumea înapoi, așa cum era, și să-și recâștige unica sa iubire. 
   De la ora 17.00, în sala de cinema sunt așteptați pasionații genului horror, la filmul „Blood: Ultimul vampir” (2009). La prima vedere, Saya este o simplă adolescentă  de 16 ani, dar sub aparențele ei tinerești se ascunde sufletul chinuit al unui „hobbit” de 400 de ani. Provenind dintr-un tată-om și o mamă-vampir, ea este de secole o singuratică, obsedată de dorința de a-i lichida pe toți vampirii din lume cu ajutorul tehnicilor sale de samurai, deși ea însăși nu poate supraviețui decât sugând sânge, ca și vampirii pe care-i vânează.
   La ora 19.00 începe filmul serii, producția indiană „Atât timp cât voi trăi” (2012), dramă și romantic, distribuit în avanpremieră națională la Balada. Filmul urmărește povestea lui Samar Anand, interpretat de Shahrukh Khan, personaj prezentat în două etape din viața sa: Samar cel din prezent, angajat al Armatei Indiene, și Samar cel din trecut, un tânăr visător, muncitor, plin de viață. O întâmplare neașteptată îi dă peste cap existența lui Samar cel visător, punând capăt unei posibile relații cu mult iubita Meera (Katrina Kaif). Astfel, se refugiază în dezamorsatul bombelor până când energica Akira (Anushka Sharma) intră în scenă. 
   Prețul unui bilet la film este 5 lei.
   Filme vor rula astăzi și la Casa de Cultură din Mărășești, după următorul program: de la ora 12.00 „Amintiri din copilărie”, ora 17.00 „Furios și iute 6”, ora 19.00 „Ritualul”.
   Duminică, de la ora 11.00, film va fi și pentru odobeșteni, la Casa de Cultură. Aceștia vor putea urmări „Jack și uriașii”.
 Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?