Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Băieţii arestaţi în dosarul „cannabis proaspăt”, puşi în libertate


   Cei cinci tineri care au fost arestați pentru trafic cu cannabis proaspăt, cules dintr-o grădină din Vulturu, au fost puși în libertate de magistrații Curții de Apel Galați. Ieri, instanța gălățeană s-a pronunțat asupra recursului formulat de tineri, fiind împotriva menținerii măsurii arestului preventiv. Ei au decis ca să îi pună de îndată în libertate pe George V., zis Coco, Dionis J., cetățeanul moldovean cunoscut și sub denumirea de Rusu, George Cătălin Èš., Laurențiu S. și Marius Cătălin G..
   Ei sunt judecați într-un dosar al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Vrancea pentru trafic de droguri. Băieții au ajuns în atenția procurorilor și a polițiștilor de la Crimă Organizată în urma unui flagrant organizat la sfârșitul lunii august, în urma căruia doi dintre ei au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau cannabis proaspăt adunat din grădina lui Dionis, de la Vulturu. Semințele au fost procurate din Republica Moldova, „cultivatorul” fiind cetățean moldovean.
   În rechizitoriu, s-a reținut că infracțiunile au fost comise în perioada iunie- iulie 2013. Patru dintre tineri au ajuns în arest imediat după organizarea flagrantului, iar cel de-al cincilea a fost arestat câteva zile mai târziu, în luna septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?