Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Primarul Vasile Vatră a găzduit o petrecere a Clubului Seniorilor


   Zeci de membri ai Clubului Seniorilor din cadrul Filialei de Cruce Roșie Vrancea au aniversat atât împlinirea a zece ani de la înființarea Clubului cât și Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, printr-o petrecere de pomină marți seară, la Gugești, într-o locație privată a primarului Vasile Vatră. „Îmi aduc aminte că în 2003 împreună am plecat la un drum, la un drum lung și nu știam dacă ne mai întoarcem. Fiecare când pleacă de acasă nu poate să știe dacă se mai întoarce sau nu. Mulți de aici vă amintiți de excursia din Bruxelles, a fost una frumoasă, s-a terminat cu anumite neplăceri, dar am rămas cu amintiri minunate, cu prietenii legate de dumneavoastră. Ați rămas în inima mea, și datorită acestui fapt am dorit să vă reunesc, să fim împreună la ceas aniversar. Mă bucur că ați răspuns invitației mele, vă mulțumesc din suflet, vă doresc sănătate și vreau să mai facem o excursie”, au fost vorbele primarului Vatră. 
   La momentul aniversar au participat Rodica Davidean- directorul Filialei de Cruce Roșie Vrancea, Neculai Ionescu- președintele organizației, voluntari și mulți prieteni de suflet ai acesteia. Momentele de aducere aminte  au făcut ca atmosfera să fie specială, emoționantă. „Sunt foarte fericită că pot fi alături de membrii clubului, care a devenit din ce în ce mai numeros ca număr și credem că acest club devine o forță pentru Municipiul Focșani în ceea ce privește unitatea. Veselie, armonie, socializare sunt trei cuvinte care se potrivesc de minune pentru membrii clubului, dar poate că trebuie să mai adăugăm încă unul, și anume filantropie. Sunt extrem de implicați în proiectele sociale ale Filialei de Cruce Roșie Vrancea acești oameni, acești părinți, bunici ai noștri care au încă posibilitatea de a-i ajuta pe ceilalți, mai puțin norocoși decât dumnealor. Înainte de a-și permite această seară dansantă, această seară de petrecere, au mers și au vizitat toate casele de bătrâni ale Filialei de Cruce Roșie Vrancea, au stat împreună cu bătrânii noștri, au dăruit, au spus povești și, după ce au încheiat această frumoasă activitate care îi onorează, și-au permis să se retragă într-un loc minunat din județ, datorită unui om la fel de minunat, și să petreacă această în această seară zece ani de la înființarea clubului în parteneriat cu Municipiul Focșani”, a spus Rodica Davidean.  
„A fost o petrecere extraordinară!”
   Seara aniversară a însemnat, pentru seniorii Clubului, o petrecere în toată regula, cu masă festivă, muzică, dans, dar și cu momente emoționante din care n-au lipsit florile, felicitările și povestirile despre multe întâmplări pe care le-au trăit împreună. „A fost ceva de pomenire, extraordinar, mi-a plăcut foarte mult! Atmosfera a fost deosebită, ne-am distrat, servirea a fost de excepție! Am serbat 10 ani de activitate la Crucea Roșie și vă spun că sunt activă din prima zi când a luat ființă acest organism”, a spus Didina Cenușă, de 74 de ani.  
   Președintele Filialei de Cruce Roșie Vrancea, și-a exprimat admirația pentru faptul că membrii Clubului au reușit să treacă împreună peste proba timpului. „Câteva zeci de pensionari s-au reunit sub egida clubului și au petrecut o zi în care s-au simțit bine și, spun eu, la vârsta dumnealor este mai mult decât benefic. Le doresc să rămână uniți, solidari și să aibă aceeași dorință de viață. Domnul primar Vasile Vatră a avut amabilitatea să invite membrii clubului, persoane de vârsta a treia din județul Vrancea, la domnia sa în casă și să le organizeze o masă festivă. Pentru asta eu îi mulțumesc sincer”, a declarat Neculai Ionescu. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?