Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Preotul Penitenciarului Bacău a fost ARESTAT


   Preotul Penitenciarului Bacău reținut, vineri, după ce a fost prins cu patru telefoane mobile, pe care urma să le dea unor deținuți, a fost arestat preventiv, sâmbătă după-amiază, de Tribunalul Bacău.
    La propunerea procurorului de caz, magistrații Tribunalul Bacău au emis mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele preotului de la Penitenciarul Bacău, precum și pe numele altor patru persoane cercetate în acest caz, fiind vorba despre un agent de la unitatea de detenție, doi deținuți și o rudă a unuia dintre aceștia. „În cursul zilei de astăzi (n.r.-sâmbătă) instanța a admis cererile formulate de procuror astfel încât au fost emise mandate de arestare preventivă pe numele preotului Penitenciarului Bacău și a altor patru persoane. Acestea din urmă au primit mandate de reținere în cursul nopții trecute, după audierile făcute de procurorul de caz”, a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX prim-procurorul Parchetului Tribunalului Bacău, Felix Bănilă.
    Decizia instanței nu este defintivă, fiind atacată cu recurs de către cele cinci persoane arestate preventiv. Preotul Penitenciarului Bacău a fost prins, vineri dimineață, cu patru telefoane mobile, pe care urma să le dea unor deținuți, acesta fiind dus la audieri în urma unor percheziții la unitatea de detenție, la locuința acestuia și la alte adrese, potrivit unor surse judiciare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?