Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Cursuri şi examene DELF Junior la Colegiul Unirea


   Colegiul Național „Unirea” din Focșani va fi, din luna februarie a anului viitor, centru pentru organizarea de examene în vederea obținerii diplomelor internaționale DELF Junior. De asemenea, tot în această unitate de învățământ vor fi susținute și cursurile de pregătire în vederea susținerii examenelor. Cursanții vor avea posibilitatea de a obține atestate și diplome internaționale DELF (Diplôme d’Etudes de Langue Française), care dovedesc capacitatea de a utiliza limba franceză, nivel A1, A2, B1 sau B2.
   Cursurile de pregătire sunt structurate pe 40 de ore și se vor desfășura la Colegiul Național „Unirea”  în perioada 21 septembrie – 14 noiembrie 2013. Diplomele DELF, eliberate de Institutul Francez Iași, sunt valabile pe viață. Examenele DELF sunt destinate tuturor celor care doresc să-și valideze competențele lingvistice în conformitate cu nivelurile descrise de Cadrul European Comun de Referință pentru Limbile Străine, studenților care doresc burse de studiu în Franța sau în țările francofone și persoanelor care doresc un atu în carieră.
   Elevii care au diplomele DELF B1 sau DELF B2 nu mai susțin evaluarea la limba franceză din cadrul examenului de Bacalaureat. Aceste cursuri sunt organizate la Colegiul Național „Unirea” din Focșani în baza unei convenții încheiate cu Institutul Francez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?