Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Concursul Miss World 2013, fără costume de baie


   Concursul Miss World 2013, care a debutat duminică în Indonezia, va fi organizat fără a include tradiționala probă a costumelor de baie, din cauza ostilității manifestate de musulmanii radicali din această țară, informează lexpress.fr.
   Organizatorii acestui concurs de frumusețe, constrânși în luna iunie să reafirme faptul că Miss World 2013 nu va include celebra defilare în bikini a concurentelor, au deschis în cele din urmă ediția din acest an a competiției, duminică, pe insula indoneziană Bali.
   Concursul Miss World 2013, care trebuia să debuteze la Jakarta, a fost în cele din urmă mutat în întregime pe această insulă cu populație majoritar hindusă, după numeroase manifestări ale musulmanilor din celelalte zone ale țării, au anunțat organizatorii. În timp ce concurentele participau duminică la proba de dans, aproximativ 100 de polițiști, dintre care unii erau înarmați, patrulau în jurul complexului din sudul insulei Bali unde a avut loc ceremonia de deschidere a competiției. Pentru a asigura securitatea concurentelor, alte câteva sute de polițiști au fost repartizați în hoteluri și în alte puncte unde vor avea loc celelalte etape ale concursului, a cărui organizare a provocat multă mânie în Indonezia, cea mai mare țară musulmană din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?