Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO: Expoziţie de artă la Promenada Mall


   Tinerii talentați care au participat la proiectul „Åžcoala de Vară”, ce a avut loc la Gălăciuc în urmă cu două săptămâni, își vor prezenta creațiile artistice în cadrul expoziției „Eco Art”, ce va fi lansată astăzi în incinta Promenada Mall. Evenimentul „Åžcoala de Vară” a reprezentat  o oportunitate pentru tineri, care au avut astfel ocazia să îți dezvolte talentul și creativitatea. Prin expozitia „Eco Art”, tinerii doresc să împărtășească publicului experiența de care au avut parte, dar și creațiile realizate în cadrul taberei de la Galaciuc.
   Pe parcursul derulării proiectului de la Gălăciuc, participanții au fost implicați într-o serie de activități cu scopul de a-și dezvolta potențialul personal, abilitățile de comunicare, încrederea în sine, spiritul de echipă și de a preveni comportamentele nedorite, precum consumul de alcool, tutun ori substante psihoactive, principalele probleme cu care se confruntă tinerii din ziua de azi. Cu acest scop, ei au luat parte la activităti de team-building, cursuri de comunicare, ecologie, antidrog și educație nonformală, ateliere de creație, dar au făcut și drumeții în munții Vrancei. Tabăra s-a încheiat în data de 25 august 2013. 
   Proiectul a fost realizat la initiativa psihologului Cătălina Dascălu, fiind spijinit de Bogdan Gabor. Parteneri ai acestui program au fost Promenada Mall Focșani, Asociația „Mayra”, Direcția Judeteană pentru Sport și Tineret Vrancea, Carrefour Focșani, Centrul Antidrog Vrancea, Pandora, Hidalgo și Cabinetul individual de psihologie „Maria Cătălina Dascălu”. 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?