Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Spectacol de balet la Teatrul Municipal


Micuțele cursante ale școlii de balet „Bayadera Balet Studio” din Focșani vor prezenta sâmbătă, de la ora 18.00, pe scena Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia”, spectacolul de balet „Carnaval”, pe muzica lui Robert Schumann. Potrivit celor spuse de profesorii lor, balerinii Mircea și Mariana Polesmic, cele 33 de fetițe cu vârste cuprinse între trei ani și jumătate și 11 ani vor prezenta o adaptare a baletului „Carnaval”, spectacol realizat pentru prima dată în anul 1910, de coregraful Mikhail Fokin, la San Petersburg, pentru marii balerini ruși.
    În deschiderea spectacolului vor dansa copiii cursanți ai Școlii de balet „ClubArt” din Tecuci, acolo unde Mariana Polesmic este de asemenea profesor. „Cu cei de la ClubArt colaborăm de un an. Sunt copii foarte talentați, în noiembrie am fost cu ei la un concurs la Brăila și au câștigat locul I. Apoi am fost cu fetițele mai mici care au luat tot locul I. Am realizat cu fiecare grupă câte un dans pe care să-l prezinte în deschiderea spectacolului de sâmbătă, de la Teatrul Municipal”, a spus Mariana Poleșmic.
    Așadar, dacă doriți să vă petreceți seara de sâmbătă într-un mod care să vă încânte sufletul, veniți la spectacolul micilor balerine focșănene! Intrarea e liberă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?