Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Podul de pe DN 2 N Dumbrăveni-Sihlea va fi reabilitat


   Podul de pe DN 2N Dumbrăveni-Sihlea, șubrezit de vreme și de șoferii mașinilor de mare tonaj care nu respectă restricția de 8,5 tone instituită din 2007, va fi modernizat în perioada imediat următoare. Podul nu a mai fost refăcut de mai bine de 10 ani, timp în care s-a deteriorat. 
   În anul 2007, din cauza uzurii, pe acest pod a fost instituită o limită de tonaj de 8,5 tone, limită pe care transportatorii de cereale nu o respectă. Acest lucru face ca podul să se deterioreze și mai mult, iar călătoria pe aceasta să fie un pericol. Tot în 2007, angajații de la drumuri au intervenit pe acest pod și l-au mai cârpit atât cât s-a putut. Reprezentanții SDN Vrancea recunosc faptul că podul este șubred și spun că s-a deteriorat și mai mult din cauza traficului greu. Aceștia au făcut demersuri la Regionala de Drumuri și Poduri Iași și s-a obținut o finanțare, astfel încât să poată începe lucrările. Podul a fost deja expertizat și cel mai probabil de săptămâna viitoare, se va interveni pentru modernizarea acestuia.  
   Până atunci, reprezentanții SDN și polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să respecte indicatoarele montate la fața locului și implicit restricția de 8,5 tone instituită de ani buni și nerespectată niciodată. 
   Oamenii din zonă sunt nemulțumiți și au cerut autorităților să ia măsuri pentru a putea circula în siguranță. „Podul de trecere peste calea ferată situat la Dumbrăveni pe drumul național DN2N este un real pericol pentru cei se încumetă să-l treacă. Am anunțat și Agenția de Drumuri și Poduri din Focșani, dar au spus că știu despre ce este vorba și să nu-mi fac griji că nu o să se întâmple nimic”, ne-a scris o cititoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?