Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Poliţiştii rutieri desfăşoară o acţiune pentru depistarea şoferilor vitezomani


   Polițiștii rutieri, împreună cu cei de ordine publică, sub coordonarea de specialitate a Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române, vor acționa, în perioada 23-25 august, pentru depistarea și sancționarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză, informează Poliția Rutieră. „Pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză și sancționarea promptă a acestora se vor folosi toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă”, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) într-un comunicat remis vineri.
   Acțiunea face parte din calendarul campaniei preventive ‘SPEED’, desfășurată pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre TISPOL (Organizația Polițiilor Europene). 
   În perioada 14-18 august, numărul accidentelor grave a scăzut cu 52 (de la 174 la 122) și a răniților grav cu 64 (de la 181 la 117) comparativ cu perioada similară de week-end a anului trecut. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?