Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

PREZENTARE GENERALĂ HIPERCLINICA


   Deschisă în august 2013, într-o clădire nouă și modernă,  HIPERCLINICA redefinește standardele de sănătate și frumusețe. Nu oferim numai servicii medicale și de înfrumusețare, ci creăm o stare de bine pentru corp și suflet, o armonie între felul cum arătăm și un organism sănătos.

HIPERCLINICA – „SÄ‚NÄ‚TATEA FRUMUSEÅ¢II TALE”

    Personalul medical specializat, experiența profesională probată de rezultate, dotările moderne și performante, tehnologiile revoluționare, procedurile estetice non-invazive și atmosfera deosebită sunt numai câteva din punctele forte care ne recomandă.
    Clinica stomatologică Dentexcel oferă servicii complete de medicină dentară (endodonție, protetică, chirurgie orală, implantologie, estetică dentară, laborator de tehnică dentară) ce  redau frumusețea și sănătatea zâmbetului.
    Colaborarea cu cabinetele de medicină generală, diabetologie, pediatrie, nutriție din cadrul cliniciii face ca soluțiile de tratament să fie sigure și adaptate perfect fiecărui organism.
    Clinica de înfrumusețare BODY SMILE îmbină tehnologia de vârf, non-invazivă, din domeniul tratamentelor cosmetice și de remodelare corporală  cu expertiza personalului medical astfel încât procedurile se efectuează în condiții de siguranță pentru organism și sunt adaptate individual în funcție de starea de sănătate și obiectivele de frumusețe ale clienților.

SERVICIILE OFERITE ÎN CADRUL CLINICII:

Clinica de înfrumusețare BODY SMILE

    LIPOMASSAGE – cu ajutorul Cellu M6 Endermolab – cel mai nou aparat de la LPG Franța ce aplică conceptul EndermologieR . Endermologie înseamnă stimulare mecanică la exterior ce produce răspuns celular din interior. Cu ajutorul mișcărilor rolelor motorizate independent din capetele de tratament se obține un efect de slăbire, fermitate și remodelare pe zone țintite, acolo unde dietele nu mai produc efecte, în zone unde celulita este deja instalată, înainte și după intervențiile de liposucție.
    ENDERMOLIFT – tratament facial de la LPG – reactivează producția de colagen și elastină de la nivelul feței, obținând un lifting facial non-chirurgical, reduce grăsimea din zonele cu probleme (gușă, obraji), se șterg liniile de expresie și ridurile de pe frunte, dintre sprâncene, din jurul ochilor și a buzelor, decongestionează țesutul din jurul ochilor, eliminând pungile de sub ochi.
    BIOSTIMULARE CU FUTURA PRO – Ultratone Futura Pro este un aparat pentru terapii de estetică facială și corporală ce deține cel mai revoluționar concept: SISTEMUL DE STIMULARE BIOPTICÄ‚ – acest sistem, care folosește BIOCURENÅ¢I  – curenți identici curenților din corpul uman, combină proprietățile energizante și cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea dată de curentul electric, cu microcurenții pentru reîntinerire și cu transmiterea ultrasunetelor. Toate acestea pentru o completă remodelare și reîntinerire a corpului.
    ÎMPACHETÄ‚RI CU PARAFANGO de la ANESI Spania – împachetările cu parafango reprezintă un tratament complex de slăbit, de hrănire și curățare a pielii, de detoxifiere a organismului. Substanțele conținute în parafină stimulează activitatea mecanismelor naturale de regenerare a pielii, contribuind la catifelarea și îmbogățirea acesteia. Pe lângă aceste calități regenerative și energizante, parafina diminuează țesutul adipos și reduce celulita.
    MINI SPA- masaj de relaxare pe patul cu apă VENUS WELL, tratamente de relaxare cu uleiuri aromatice de la Guinot.

Tratamente faciale de la GUINOT – precedate de un consult / evaluare de specialitate

    TRATAMENT HIDRADERMIE de la Guinot, Franța – tratament vedetă exclusiv Guinot. Disponibil în 7 versiuni în funcție de tipul de piele și de obiectivele de frumusețe, este un tratament practicat doar de esteticiene avizate care au absolvit un stagiu de formare Guinot. Tratamentul folosește dubla ionizare pentru ca ingredienții activi atât de polaritate pozitivă cât și negativă să pătrundă mai rapid și mai eficient în piele, oxigenarea cu rol de calmare, cicatrizare, masajul de remodelare și crema de tratament adecvată obiectivului de frumusețe.
    TRATAMENT HIDRADERMIE LIFT – Tratament de lifting imediat – redinamizează mușchii faciali pentru a le oferi o nouă tonicitate și a reîntineri vizibil tenul încă de la prima ședință. Drenajul eliberează tensiunile și ameliorează circulația cutanată, stimularea are efect de netezire a trăsăturilor faciale, masajul hrănește, regenerează și tonifică.
    BEAUTE NEUVE – tratament de peelig dublu cu efect regenerant- folosește puterea acizilor din fructe pentru eliminarea celulelor moarte și o mască bogată în vitamina C pură,  ce redă strălucirea pielii și atenuează petele pigmentare. Se recomandă mireselor datorită efectului spectaculos vizibil imediat.
    LIFTOSOME – tratament de regenerare și lifting imediat – tratament delicat de redare a fermității și tinereții pielii datorită ingredientului activ Pro-Collagen Concentrat și a efectului de lifting al măștii Thermolift Mask.
    AROMATIC – tratament de înfrumusețare cu uleiuri esențiale – un moment de relaxare și înfrumusețare.
    PRODUSE DE ÎNFRUMUSEÅ¢ARE PROFESIONALE PENTRU ACASÄ‚ – la recomandarea esteticienei, în urma consultului de specialitate.

Clinica stomatologică Dentexcel

    Prezentă de 15 ani pe piața serviciilor stomatologice din Focșani, și-a creat renumele unei clinici cu rezultate excelente în tratamentele de reabilitare orală, datorită personalului medical specializat și dotărilor în permanență adaptate noilor tehnologii în domeniu.
    În cadrul clinicii se efectuează tratamente complete (obturații coronare, tratamente de canal, extracții, odontectomii molari de minte, implanturi dentare, protezări fixe și mobilizabile, tratamente profilactice și de estetică dentară), inclusiv terapia cu laser, aceasta fiind o alternativă a stomatologiei fără durere.
    În urma unui consult de specialitate se alege conduita de tratament personalizată fiecărui caz.
    Laboratorul de tehnică dentară din cadrul clinicii este complet utilat și permite efectuarea oricăror tipuri de lucrări dentare, colaborarea dintre medic și tehnician fiind astfel mult facilitată.

    Fiecare client este important și va fi tratat ca atare.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?