Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Pregătirile pentru anul şcolar, discutate de ministru cu inspectorii şcolari


   Ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, a solicitat vineri inspectorilor generali să se implice în rezolvarea fiecărei probleme în ceea ce privește pregătirea unităților de învățământ pentru începerea noului an școlar și a atras din nou atenția tuturor persoanelor implicate în examenul de Bacalaureat să respecte atât metodologia, cât și litera legii.
   Potrivit unui comunicat al MEN, ministrul Pricopie a susținut vineri o videoconferință cu toate inspectoratele școlare județene și al municipiului București, printre temele abordate fiind organizarea și desfășurarea celei de-a doua sesiuni a examenelor de Bacalaureat 2013 și pregătirile pentru începerea noului an școlar.
   „Ministrul a atras din nou atenția tuturor persoanelor implicate în examenul de Bacalaureat să respecte atât metodologia, cât și litera legii. Sesiunea august – septembrie a Bacalaureatului debutează luni, ora 9.00, cu proba de evaluare a competențelor de comunicare în limba română”, precizează sursa citată.
   În ceea ce privește situația unităților de învățământ, Remus Pricopie a solicitat inspectorilor generali să se implice în rezolvarea fiecărei probleme în parte pentru ca elevii și profesorii să-și poată desfășura activitatea în condiții normale. „Ministrul le-a transmis inspectorilor școlari să colaboreze cu autoritățile locale. Anul școlar debutează la 1 septembrie, iar cursurile școlare încep pe data de 16 septembrie”, arată MEN.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?