Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Ziua comunei Suraia, sărbătorită în data de 18 august


         Autoritățile din comuna Suraia vor organiza pe data de 18 august prima ediție a Zilei comunei. Manifestarea va avea loc pe stadionul din centrul localității, iar la eveniment sunt așteptați să participe toți locuitorii comunei, dar și cei ai localităților învecinate. Printre surprizele pregătite de organizatori se află un program artistic susținut de artiști de top dintre care îi amintim pe Ionuț Dolănescu și Maria Dragomiroiu. 
 Primarul comunei Suraia, Vasile Grosu, a declarat că organizarea acestor manifestări are rolul de a-i aduna la un loc pe toți locuitorii comunei. „Ziua comunei Suraia este un eveniment care are la bază dorința noastră de a-i aduna în același loc pe oameni pentru a petrece o zi frumoasă alături de cei dragi. Pentru acest eveniment avem pregătit un program artistic cu invitați de top, dar și alte surprize pregătite pentru locuitorii comunei Suraia”, a precizat primarul Vasile Grosu. 
 Cu această ocazie, edilul șef va face și o scurtă prezentare a proiectelor realizate în mandatul său. Cu ocazia Zilei comunei, autoritățile locale vor inaugura și sala de sport din localitate cu o capacitate de 150 de locuri, una dintre cele mai mari săli de sport din județ. Lucrările la acest obiectiv au început în 2012 și vor fi finalizate până la data evenimentului. Valoarea investiției este de 2.4 milioane de lei și a fost posibilă ca urmare a demersurilor făcute de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, care a susținut acest proiect. „Este o investiție deosebit de importantă pentru comunitatea noastră, deoarece avem peste 600 de copii la școală. Totodată, avem peste o sută de tineri care joacă fotbal și care, în momentul de față, sunt nevoiți să practice acest sport în alte localități. Acest proiect a devenit realitate cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, care a susținut acest proiect”, a precizat primarul Vasile Grosu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?