Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Infopol


Evenimente rutiere

        La data de 17 februarie a.c., polițiștii din Ciorăști l-au depistat pe J. Nicolae, de 27 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea pe DN 23A un autoturism având acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 17 februarie a.c., ora 15.00, polițiștii din Mărășești l-au depistat pe  G. Ion, de 54 ani, din municipiul Bacău, județul Bacău, în timp ce conducea pe DJ 204 E o autovolă de culoare galbenă neînregistrată/neînmatriculată și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 17 februarie a.c., ora 17.00, polițiștii din Mărășești l-au depistat pe D. Lucian Romică, de 38 ani, din localitate, în timp ce conducea pe drumul comunal din satul Pădureni un autoturism având o concentrație de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Deces cercetat de polițiști

    La data de 17 februarie a.c., ora 09.25, polițiștii din Suraia au fost sesizați telefonic despre faptul că A. Dumitru, de 61 ani, din comuna Suraia, a fost găsit decedat în locuință de concubina sa. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la SML pentru efectuarea autopsiei.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?