Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Străzile Bârsei şi Bicaz au fost asfaltate ieri


       Două străzi din zona Gară a municipiului Focșani, respectiv Bârsei și Bicaz, au fost asfaltate ieri, pe anumite porțiuni unde s-a intervenit pentru realizarea racordurilor la sistemul de apă și canalizare, iar carosabilul s-a lăsat. Lucrările, realizate de firma SC Vega 93 Galați, reprezintă ultima etapă a proiectului „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în aglomerarea Focșani”, din cadrul Vranceaqua, care este implementat la nivel județean de Consiliul Județean Vrancea și operatorul regional de apă și canalizare SC CUP SA Focșani. Caro-sabilul a fost decapat pe anumite porțiuni, apoi s-a turnat covor asfaltic. Circulația a fost restricționată temporar pe un sens de mers, pentru buna desfășurare a lucrărilor. 
 În această perioadă, lucrările din cadrul proiectului de apă și canalizare sunt în etapa finală, realizându-se ultimele racorduri, iar străzile pe care s-a intervenit sunt asfaltate. „S-au făcut racordurile la lucrarea pentru apă și canalizare. Sunt ultimele retușuri pe care le mai facem, ultimele lucrări din cadrul proiectului de reabilitare a sistemului de apă și canalizare din municipiul Focșani.  Constructorul trebuie să mai termine și pe Mărășești, peste tot pe unde au intervenit pentru realizarea acestor racorduri”, ne-a declarat primarul Decebal Bacinschi. Firma constructoare a avut obligația să aducă străzile pe care a săpat pentru introducerea conductelor de apă și canalizare la starea inițială. 
 Proiectul „Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare din municipiul Focșani, județul Vrancea”, cofinanțat din fonduri europene, este inițiat de președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan. 
 Primarul Decebal Bacinschi a anunțat că până la sfârșitul lunii iulie va avea loc recepția lucrărilor. Valoarea proiectului este de 55 milioane de lei, iar populația care va beneficia de această investiție, în aglomerarea Focșani (care cuprinde și comunele Golești și Câmpineanca) este de 107.282 locuitori.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?