Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Ethan Hawke vine la Bucureşti pentru premiera filmului “Before Midnight”


   Actorul Ethan Hawke vine la București la premiera românească a filmului „Before Midnight”, care va avea loc pe 26 iunie, în cadrul unui eveniment caritabil organizat de Asociația OvidiuRo, potrivit unui comunicat. Trilogia „Before Sunrise” (1995), „Before Sunset” (2004), „Before Midnight” (2013) a fost numită „cea mai bună poveste de dragoste din toate timpurile” de către publicația The Week.
    Seria este regizată de Richard Linklater, care va fi și el prezent la premiera din România. „Before Midnight” continuă povestea de dragoste dintre Celine (Julie Delpy) și Jesse (Ethan Hawke) care a început cu 18 ani în urmă, când cei doi s-au cunoscut într-un tren spre Viena, în filmul „Before Sunrise” și s-au revăzut după alți nouă ani în „Before Sunset”.
    Evenimentul „Before It’s Too Late” este organizat în beneficiul copiilor săraci sprijiniți de Asociația OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke și Maria Gheorghiu. Ethan Hawke și regizorul filmului, Richard Linklater, vor participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri după proiecția filmului, la Palatul Copiilor. Evenimentul se va încheia cu o petrecere cu tema „Nostalgie”, participanții fiind invitați să se îmbrace în ton cu această temă.
    Biletul la premieră, sesiune de discuții și la petrecere susține un copil să meargă la grădiniță timp de o lună. Acesta costă 150 de lei și poate fi cumpărat de pe site-ul bilete.ro. Pentru a participa și la recepția VIP cu Hawke, Linklater și alți invitați, biletul costă 300 de euro și susține un copil la grădiniță timp de un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?