Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Hainele Rihannei sunt confecţionate la Focşani!


   „ring” a aflat că majoritatea hainelor din colecția lansată de cunoscuta cântăreață Rihanna, inclusiv cele pe care le-a purtat recent, sunt confecționate chiar în România. Celebra cântăreață Rihanna și-a lansat, în luna februarie a acestui an, prima colecție de haine, realizată în colaborare cu renumitul brand britanic „River Island”. În cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente fashion din lume, „Săptămâna Modei” de la Londra, pe podium au defilat modele îmbrăcate cu haine ce poartă semnătura artistei.


    Chiar Rihanna a ales să-și facă apariția la eveniment într-o rochie neagră scurtă din colecția sa. Nu a fost singura dată când aceasta a îmbrăcat hainele realizate de ea în cola-borare cu „River Island”: în martie, Rihanna a fost prezentă și la lansarea colecției sale în magazin și a îmbrăcat o rochie neagră, lungă și cu o crăpătură pe picior. Surprinzător însă, cele două rochii purtate de Rihanna, dar și multe alte haine din colecția sa sunt confecționate în ateliere din România. Reporterii „ring” au descoperit că în Piața Sud din Focșani funcționează un mic atelier unde aproximativ 20 de croitorese lucrează pentru firma din Londra, respectiv pentru colecția Rihannei – „River Island”.


   
   Hainele confecționate în România pentru colecția Rihannei, printre care rochii colorate, cu motive florale, cămășuțe asimetrice, topuri scurte și mulate, pantaloni scurți și fuste cu crăpături pe picior, ajung ulterior în Londra, unde sunt puse pe piață cu prețuri între 25 și 70 de lire sterline. „ring” a intrat în posesia unui articol vestimentar al renumitei firme britanice, iar pe eticheta (FOTO) acestuia scrie negru pe alb „Made in Romania”, mai exact la atelierul focșănean.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?