Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Trupa „Protha”, premiată la Festivalul „Catharsis”


   Trupa „Protha”, din Panciu, pregătită de regizorul Cătălin Sfîrloagă, a obținut Premiul Special al Juriului pentru „Å¢ara lui Gufi”, de Matei Vișniec, prezentată sâmbătă pe scena Festivalului Național de Teatru pentru Liceeni „Catharsis”. Festivalul s-a desfășurat la Colegiul Național „Gh. Åžincai” din București, în perioada 15-17 martie.
   Juriul, al cărui președinte a fost cunoscutul actor Florin Zamfirescu și din care au mai făcut parte Aura Corbeanu, vicepreședintele UNITER, și Dimitrii Bogomag, actor la Teatrul „Odeon”, a mai acordat păncenilor încă două premii I. Este vorba despre cel obținut de Irin Tiron, pentru cel mai bun rol secundar feminin (personajul Bubi) și cel al colegului său, Cristian Conache, pentru cel mai bun rol secundar masculin (personajul Zeno). „Practic, suntem singura trupă participantă care a primit trei premii la acest festival”, a precizat regizorul Cătălin Sfîrloagă.
   Acesta a dorit să le mulțumească atât Liceului Teoretic „Ioan Slavici” și Casei de Cultură, cât și Primăriei orașului Panciu, care au susținut și au făcut posibilă participarea Trupei de Teatru „Protha” la festival.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?